Selskabet for
Arbejderhistorie

Fornyelse af medlemskab 2019

			
			

Godt nytår!

I løbet af de kommende uger vil alle medlemmer af SFAH modtage et brev med den årlige medlemsfornyelse. Vi har indgået en aftale med Betalingsservice, så det kan blive nemt og ubesværet at forny. Hvordan det gøres, vil fremgå af det tilsendte brev.

Forårsprogrammet
Vi har sammensat et program for foråret, som byder på foredrag i 3F Kastrup om de røde flertal med Søren Kolstrup, et foredrag om den jødiske, socialistiske intellektuelle Gerson Trier af Hans-Norbert Lahme , historien om de filippinske stuepiger, der tog kampen op med hotellerne og fagtoppen af Nina Trige Andersen, en invitation til SFAH Nytårskur med Preben Wilhjelm, en spændende cafesamtale om kampen om Socialdemokratiet med tidligere minister Karl Hjortnæs (S) og historiker Claus Bryld, en mulighed for at bliv klog på politisk radikalisme på fløjene i mellemkrigstiden med Arbejderhistorieprisvinder Kristina Krake, og et foredrag om ‘det forsvundne folk‘ af Lars Olsen i samarbejde med LO Holbæk-Odsherred, samt en invitation til at komme til fødselsdag den 22. juni i anledning af forfatteren Martin Andersen Nexøs 150 årsdag. Vi håber, at du vil finde det interessant og værd at forblive medlem og gentegne for 2019.

Gå foråret i møde med SFAH
Er du ikke medlem idag, men gerne vil blive det – så er det nemt. Klik her – udfyld formularen og opnå de fordele, som et medlemskab for 2019 giver: du får tidsskriftet Arbejderhistorie to gange årligt, gratis adgang til vores egne arrangementer, den årlige Arbejderhistoriefestival (som i år ligger lørdag den 6. oktober), rabat på udgivelser, månedlige nyhedsbreve og rabattilbud.