Selskabet for
Arbejderhistorie

Arrangementer

Selskabet har en bred vifte af aktiviteter. Vi arrangerer bl.a. foredrag, debatter og festivaler og udgiver det anerkendte tidsskrift Arbejderhistorie og har eget forlag, der løbende udgiver bøger om arbejdernes historie.

Klik på ‘Arrangementer’ og få en oversigt over kommende arrangementer.

Klik på ‘Arbejderhistoriefestivalen’ for at læse om, hvad ideen med festivalen er. Næste arbejderhistoriefestival afholdes den 8. oktober 2022.

Klik på Arbejderhistoriske læsekredse og læs mere om aktuelle og tidligere studiekredse om emner med relation til arbejderbevægelsens faglige, politiske, kulturelle og sociale historie.

 

Postet d. 20. maj 2023

Bogreception ×   Indlæg af professor Detlef Siegfried om W.F. Haugs betydning for den marxistiske teoriudvikling og af lektor emeritus Gert Sørensen om Haugs inspiration italienske Antonio Gramsci og Antonio Labriola. Arr.: Selskabet for Arbejderhistorie (SFAH) og Institut for Marxistisk Analyse (IMA)

Postet d. 31. marts 2023

Sommerhøjskole 2023. Hvad har den røde fane blafret for? ×   Igen i år inviterer Selskabet for Arbejderhistorie (SFAH) til et sommerkursus, hvor arbejderhistorien er i centrum med foredrag/debat og hvor emnerne bl.a. er Antifascisme i Mellemkrigstiden og Socialpolitik i 1990erne samt mange andre. Ud over kursets foredragsrække tilbydes 2 andre spor samt en 1-dags workshop: • PODCASTKURSUS – Radio Stjernen v/Lotte Printz og Christian Holtet (lær a

Postet d. 18. marts 2023

SFAH er med på Historiske Dage som foregår i Kødbyen den 18.-19. marts ×   Vi har sammensat et program og indrettet en stand med alt godt fra arbejderhistorien. Og blandt andet to foredrag på Rød Scene: Christian Holtet om anarkistdrabet på en politibetjent o Søren Kolstrup om SFAHs seneste bogudgivelse Fra slum til velfærd.

Postet d. 19. februar 2023

SFAH-generalforsamling 2023 ×   Dagsorden i følge vedtægterne: Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskabet Indkomne forslag Valg Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter: - Mads Bruun Pedersen – ikke på valg - Ulla Jeppesen – ikke på valg - Kenn Schoop – ikke på valg - Peter T. Christensen – ikke på valg - Christian Holtet – modtager genvalg

wait wheel

Indlæs flere (50)