Selskabet for
Arbejderhistorie

Aktuelt

			
			

F20070611094Under Forsknings Nyt finder du udvalgte opslag om konferencer, call-for-papers, annonceringer af arrangementer med relation til arbejderhistorisk forskning.

Under Artikler og essays bringes indlæg, som kommenterer, analyserer eller reflekterer debatter og overvejelser af relevans for det arbejderhistoriske felt.

Under Interviews finder du artikler, som forholder sig til selskabets aktiviteter, aktuelle spørgsmål eller samtaler af betydning for den arbejdshistoriske interesse.

Aktiviteter

Selskabet har en bred vifte af aktiviteter. Vi arrangerer bl.a. foredrag, debatter og festivaler og udgiver det anerkendte tidsskrift Arbejderhistorie og har eget forlag, der løbende udgiver bøger om arbejdernes historie.

Klik på ‘Arrangementer‘ og få en oversigt over kommende arrangementer.

Klik på Arbejderhistoriefestivalen for at  læse om, hvad ideen med festivalen er. Næste arbejderhistoriefestival afholdes den 33. oktober 2021.

Klik på Arbejderhistoriske læsekredse og læs mere om aktuelle og tidligere studiekredse om emner med relation til arbejderbevægelsens faglige, politiske, kulturelle og sociale historie.

Kontakt SFAH

Selskabet for Arbejderhistorie
Rømersgade 22
1362 København K
sfah@sfah.dk
CVR nr.: 84315613

SFAH’s konto

Arbejdernes Landsbank
5361 – 0000462325
Eller Mobil Pay: 92 59 7