SFAH-SOMMERHØJSKOLE: HVAD HAR DEN RØDE FANE BLAFRET FOR?

SFAH-SOMMERHØJSKOLE: HVAD HAR DEN RØDE FANE BLAFRET FOR?

Posted d. 26. februar 2023

Igen i år inviterer Selskabet for Arbejderhistorie (SFAH) til et sommerkursus fra mandag den 31. juli til lørdag den 5. august, hvor arbejderhistorien er i centrum med foredrag/debat og hvor emnerne bl.a. er ”Antifascisme i Mellemkrigstiden” og ”Socialpolitik i 1990erne” samt mange andre.

Sommerhøjskolen finder sted på 3Fs kursuscenter Langsøhus i Silkeborg.
Ud over kursets foredragsrække tilbydes 2 andre spor samt en 1-dags workshop:
PODCASTKURSUS – Radio Stjernen v/Lotte Printz og Christian Holtet
(lær at tilrettelægge, optage og redigere en podcast og få ideer til at en spændende udsendelse med fokus på arbejderhistorie)

AKVAREL-, maler- og skulptørkursus – v/Billedkunstner og skulptør Ole Videbæk (få professionel inspiration til din kreative interesse)

• ‘GRAV HVOR DU STÅR‘ – en 1-dags workshop om søgning i historiske arkiver (vejledning i, hvordan du søger online i de arbejderhistoriske arkiver efter materiale om for eksempel din egen, din klubs, din partiforenings, din fagforenings historie)

Om onsdagen vil der være en dagsudflugt til Silkeborg med museumsbesøg samt en kortere vandretur, for de som ønsker det. Da Workshoppen i søgning i arkiver er programsat til onsdag, kan deltagerne her ikke deltage i udflugten samme dag.
Læs mere om programmet, priser og praktiske informationer – klik her